Nedrivningsfirma København

Vi dækker hele Sjælland

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Celero er et af Københavns førende nedrivningsfirmaer. Vi har mange års erfaring med alle former for nedrivninger fra både små og store projekter. Hos os får du en samarbejdspartner, der kan håndtere alle opgaver inden for nedrivning fra start til slut. På denne side kan du læse mere om vores arbejde i København.

Celero: Eksperter i alle former for nedrivning

København er Danmarks største og mest folkerige by. Det betyder også, at det er her, at bygge- og nedrivningsaktiviteten er størst.

København byder på et stort og bredt spektrum af bygninger fra ældre frede bygninger indre by til store og moderne bygninger i områder som Amager og Nordhavn.

Både tilstedeværelsen af mange mennesker, mange bygninger på små områder, samt de store forskelle i byggestandarder gør det ekstra krævende at foretage nedrivninger i København. Derfor finder du hos Celero en nedrivningsvirksomhed, som behersker alle nedrivningsteknikker, som skal bruges i København.

Hos Celero er vi blandt andet eksperter i:

Totalnedrivning:

Totalnedrivninger er som ordet antyder en type af nedrivning hvor store dele eller hele bygningen rives ned. Ved totalnedrivning er er der mange ting man skal have styr på inden man går i gang. Særligt i København.

Ved totalnedrivninger skal der både screenes for miljøskadelige stoffer som asbest, PCB, bly, samt tages hensyn til særligt naboer og den grund som bygningen ligger på. Dette kan være særligt krævende i tætbefolkede områder som det er tilfældet mange steder i indre København.

Indvendig nedrivning:

Ved indvendige nedrivninger fjernes alt inventar i en given bygning, imens den ydre facade stadig bevares, så den kan bestå eller eventuelt renoveres. Indvendige renoveringer kan både inkludere nedrivning eller fjernelse af vægge, lofter, døre eller gulve. Denne form for nedrivning er meget almindelig i netop København, da der hvert år renoveres et stort antal boliger og lejlighedskomplekser for at øge boligens standard.  

Ved indvendige nedrivninger er det særligt vigtigt at tage hensyn til bygningen som helhed imens nedrivningsarbejdet foregår. Dette betyder, at den indvendige nedrivning i en del af en given bygning ikke må få negativ indvirkning på resten af bygningen. Det vil sige, hvis man er ved at fjerne gulvet i en lejlighed eller på et kontor, så må lejligheden eller kontoret nedenunder ikke tage skade som følge af arbejdet.  

Specialnedrivning:

Specialnedrivning foretages ofte i København i mange forskellige situationer. Nogle nedrivningsopgaver kræver både særlig viden, udstyr og ikke mindst teknik. Det kan både gælde nedrivning af særligt skrøbelige bygninger, som der findes mange af i København, eller dele af bygninger såsom elevatorer, trapper eller altaner på etageejendomme.  

Uanset hvilken opgave vi påtager os, så har vi altid fokus på at genanvende så stor en andel af de brugte byggematerialer som muligt, da byggeriet er den branche i Danmark der producerer mest affald. Vi lægger derfor stor vægt på at genanvende så meget af vores affald som overhovedet muligt. Du kan læse mere om dette på denne side

Vi dækker hele Sjælland

Det er ikke kun i København, at du kan finde os. Vi udfører nedrivningsopgaver, miljøsaneringer og ikke mindst skadeservice på hele Sjælland.

Fra vores hovedkvarter i Lynge i Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til både små og store nedrivningsopgaver i hele landet og dermed også på hele Sjælland og i København. Vi råder over alt det nødvendige materiel for at kunne løse en hvilken som helst nedrivningsopgave, inklusive vores egen vognpark, der giver os stor fleksibilitet, så vi kan rykke hurtigt ud til nye opgaver.

Få en alt-i-en-samarbejdspartner

En af fordelene ved at bruge Celero som din nedrivningsvirksomhed i København, er at vi kan løse alle opgaver. Samlet set råder vi over mere end 1200 dygtige medarbejdere, med en bred vifte af kompetencer.

Dette giver dig den store fordel, da det betyder, at du ikke behøver at engagere flere forskellige stakeholders i forbindelse med dit nedrivningsprojekt. Du skal kun ringe til et telefonnummer for at få en status på dit projekt. Det gør det både lettere og langt mere overskueligt for dig og din virksomhed at komme igennem et større nedrivningsprojekt.