PCB sanering med Celero

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero har vi mange års erfaring med PCB-sanering for små og store virksomheder. Vi fjerner og deponerer hurtigt og effektivt de PCB-holdige materialer, så bygningen igen kan tjene sit formål eller blive revet ned. Vi er en del af Jensen Gruppen, der sikrer at vi kan varetage alle typer af sanerings- og nedrivningsopgaver. Derfor kan vi med vores brede vifte af kompetencer mestrer hele projektet fra start til slut.

PCB skal håndteres meget varsomt

PCB er et af de giftigste stoffer, der findes. PCB er en gruppe af kemiske stoffer, der alle er svært nedbrydelige organiske stoffer. Stofferne består af benzenringe, som indeholder forskellige mængder af klor. PCB er både skadeligt for helbredet og ikke mindst for miljøet, hvorfor det skal håndteres meget varsomt, når man fjerner PCB-holdige materialer. En af de ting, der gør PCB særligt farligt at arbejde med, er at det kan smitte via luftvejene, hvorfor man ikke behøver at være i direkte kontakt med PCB-holdige materialer for at blive påvirket.

Hvis man bliver udsat for, for store mængder PCB kan det have en lang række negative sundhedsmæssige følger og blandt andet resultere i skader på leveren, immunsystemet, nervesystemet og i værste fald kan det medvirke til at man udvikler kræft.

PBC blev i høj grad brugt mellem 1955 til 1977 i byggeindustrien i bl.a. fugemasse, lim og maling. PCB blev brugt på grund af sin holdbarhed, gode isoleringsevne og dens modstandsdygtighed over for brand, hvilket bidrog til at forbedre mange boligers stand. Efter 1977 blev stoffet dog forbudt grundet dens miljø- og sundhedsskadelige påvirkning. 

PCB findes stadig i mange danske bygninger

Sammen med asbestplader og bly er PCB blandt de mest farlige stoffer som findes i mange, gamle danske bygninger. Disse stoffer anvendes ikke i dag, og derfor ligger der en stor opgave i at få fjernet og deponeret disse stoffer ansvarligt i takt med at flere og flere gamle bygninger enten skal rives ned eller totalrenoveres. Opdages høje mængder af PCB, asbest, bly eller skimmelsvamp i en bygning, er der behov for at få det fjernet hvilket sker ved en PCB-sanering.

I tilfælde med høje mængder af PCB, vil der blive foretaget en PCB-sanering. Under saneringen fjernes de materialer, der er forurenet med PCB, og erstattes med nye. Saneringen kan derfor være omstændigt projekt, når fuger, lim og andre materialer skal fjernes. Samtidig skal forurening af materialer, der ikke indeholder PCB også undgås.

Gennem en effektiv PCB-sanering, håndteres de skadelige stoffer med stor forsigtighed. Hos Celero har vi mange års erfaring med sanering og nedrivning af bygninger, der indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer som f.eks. PCB. Vi fjerner og deponerer effektivt materialerne, der er forurenet med det skadelige stof, så bygningen igen kan komme i brug eller nedrivningen af bygningen kan fortsætte. 

Vælg Celero som din samarbejdspartner

Hos Celero råder vi over alle de nødvendige kompetencer der skal til for at dit projekt bliver en succes. Vi hjælper både små og store virksomheder i hele landet med at komme af med deres PCB-holdige materialer.

Vi råder både over det nyeste og bedste udstyr på markedet samt den rette knowhow til at kunne fjerne og deponere miljøskadelige stoffer på bedste vis. Vi er en del af Jensen Gruppen, hvilket gør, at vi har adgang til mere end 1200 dygtige medarbejdere over hele landet. Vi kan derfor hurtigt rykke ud til din virksomhed og påbegynde vores arbejde.

 Vi prioriterer i høj grad at vores medarbejdere altid har adgang til det nyeste udstyr og får den rette uddannelse og ikke mindst oplæring for at kunne yde det bedste stykke arbejde i alle sammenhænge.

Få en samarbejdspartner der kan trække det tunge læs

Celero er en del af Jensen gruppen, hvilket også betyder at du kan få en samarbejdspartner, der kan trække det tunge læs for dig, når det kommer til miljøsanering. Vi er eksperter i både miljøsanering og ikke mindst skadesservice og hjælper virksomheder i hele landet.

Den store fordel ved at vælge os, er at du kan minimere antallet af forskellige samarbejdspartnere og få alle kompetencer på et sted. På den måde bliver det både nemmere og mere effektivt at gennemføre større bygge- eller nedrivningsprojekter for din virksomhed. Vi trækker gerne det tunge læs!

Duer altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Tag kontakt til os i dag og lad os hjælpe dig med dit kommende projekt.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud