Skadeservice på Sjælland

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i skadesservice. Med os får du en samarbejdspartner der kan håndtere hele forløbet fra skadesmodtagelse til udbredelse af skader og tilbagelevering til kunden. På denne side kan du læse meget mere om vores arbejde på Sjælland.

Effektiv skadesservice med Celero

Celero er eksperter i skadesservice og damage control. Vi står som det naturlige bindeled imellem de offentlige myndigheder, herunder brand- og politivæsen samt ikke mindst forsikringsselskaberne. 

Vi kan hjælpe med håndtering af alle typer skader herunder:

Vi kan håndtere hele forløbet fra skadesmodtagelse over udrykning til renovering og istandsættelse af indboet til kunden. Vi råder både over det nyeste og bedste udstyr samt dygtige medarbejdere, der gør, at vi kan få stoppet alvorlige skader og renoveret den pågældende bygning eller bolig, så de skadelidte så hurtigt som muligt kan få en almindelig hverdag.

Sådan griber vi skadeservice an hos Celero

Første trin i skadeservicen er naturligvis at sikre et skadestop. Er der mulighed for at bremse en skade, der er i færd med at blive værre, skal vi selvfølgelig først og fremmest sætte ind her. Derefter gælder det om at minimere eventuelle følgeskader.

Et typisk eksempel på en følgeskade er efter en brand, hvor slukningsarbejdet medfører vandskade på inventar samt vægge og gulve. I tilfælde som disse vil vi straks gå i gang med at pumpe vandet ud og påbegynde affugtningen. Inventar bliver opmagasineret, hvorefter det skal vurderes, hvad der kan anvendes, og hvad der skal erstattes.

Vi indgår altid i tæt dialog med de skaderamte. Hvis der er nogle genstande med affektionsværdi, vil vi altid være særligt opmærksomme på dette. 

Vi dækker hele Sjælland

Celero betyder oprindeligt på latin ’at handle hurtigt’, og det står vi selvfølgelig ved! For når skaden først er sket, er det afgørende, at vi hurtigt kan komme frem og få dæmmet op for skaderne så hurtigt som muligt. Celero er unik på den måde, at vi har både Jensen Gruppen og Clausen Service i ryggen.

Det vil sige, at vi har adgang til en lang række medarbejdere og kompetencer over hele landet. Derfor kan vi dække hele danmarkskortet, når uheldet er ude – uden undtagelser! Vi dækker derfor også hele Sjælland fra København i øst til Kalundborg i Vest til Helsingør i Nord og Nykøbing Falster i syd.

Få en samarbejdspartner der kan tage sig af alle dele af dit projekt

Hos Celero sætter vi en ære i at udføre et godt stykke arbejde som lever op til vores samarbejdspartneres forventninger. Når du samarbejder med os, får du en partner, der kan stå for alle dele af dit skadesserviceprojekt fra nedbringelse af følgeskader til renovering, miljøsanering, nedrivning og afskaffelse af byggeaffald.

Takket være vores netværk og mange ressourcer kan være det langt nemmere om mere overskueligt at få afsluttet en større sag. Når du samarbejder med os, er der kun et telefonnummer du skal ringe til, hvis du vil vide, hvor du står.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud