Miljøsanering på Sjælland

Vi dækker hele Sjælland

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero har vi flere års erfaringer med at foretage miljøsaneringer af gamle ejendomme på Sjælland for at fjerne og erstatte miljø- eller sundhedsskadelige byggematerialer. Vi fjerner og deponerer hurtigt de berørte materialer, så bygningen igen kan benyttes til dens tiltænkte formål eller rives ned for at give plads til et nyt byggeri.  

På denne side kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med miljøsanering på Sjælland.

Mange ældre bygninger indeholder giftige materialer

Der findes i dag mange ældre bygninger på hele Sjælland, der indeholder byggematerialer, vi i dag anser for værende giftige. I dag indeholder mange gamle byggematerialer således rester af bly, asbest og PCB som alle er stoffer, der kan medføre alvorlige sundhedsskadelige effekter, hvis man udsættes for dem over længere tid.

I takt med at mange af disse ældre bygninger enten skal gennemrenoveres eller rives ned, er der behov for at få foretaget en grundig miljøsanering for at få deponeret de giftige byggematerialer forsvarligt.

Årsagen til denne store forekomst af miljøskadelige stoffer i danske bygninger, skyldes, at man indtil 1970’erne ikke var bevidst om, hvor giftigt blandt andet asbest og særligt PCB kunne være. Derfor brugte mange brugte håndværkerne en række byggematerialer, fordi de besad nogle unikke egenskaber, der gjorde dem gode at konstruere bygninger med. I dag er man dog blevet klogere, hvorfor det er er en løbende opgave at få moderniseret mange danske bygninger. 

Vi fjerner alle giftige materialer med omtanke for miljøet

Når vi foretager en miljøsanering af en ejendom på Sjælland, fjerner vi de materialer, der indeholder miljø- og sundhedsskadelige elementer.

Gennem saneringsprocessen fjernes fuger, lim og andre materialer, der direkte eller indirekte indeholder giftige stoffer. Ved miljøsaneringen er det nødvendig også at fjerne omkringliggende materialer, da disse også kan være forurenet med de skadelige stoffer. 

Efter vi har identificeret og fjernet de miljøskadelige stoffer, sorteres og deponeres de ansvarligt. Vi anvender altid det nyeste udstyr på markedet og vores medarbejdere er altid i besiddelse af den sidste nye viden, så vores kunder får det bedst mulige resultat.

Vi håndterer alle aspekter af din miljøsanering

Hos Celero er vi stolte af at være en del af Clausen Service og Jensen Gruppen. For dig som kunde betyder det, at vi langt bedre og hurtigere kan varetage miljøsanering på Sjælland. Gennem disse to entreprenørnetværker har vi adgang til et hav af specialiserede kompetencer, herunder nedrivning, skadeservice og selvfølgelig miljøsanering.

I samspil med det nyeste maskineri og udstyr, og vores 1.200 saneringsspecialiserede medarbejdere, kan vi varetage enhver miljøsaneringsopgave, uanset om opgaven udføres i forbindelse med nedrivningen af en bygning eller som led i en renovering.

Fra vores hovedkvarter i Lynge i Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til enhver adresse på Sjælland i løbet af kort tid.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med dit saneringsprojekt

Har du brug for hjælp til at foretage en miljøsanering på Sjælland, så kontakt os allerede i dag.

Udfyld formularen nedenfor, ring til os på 70 70 73 53 eller skriv til os på info@celero.dk, så finder vi hurtigt en løsning på dit projekt. Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt.