Celero: Dit nedrivningsfirma på Sjælland

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i nedrivninger af både små og store bygninger på vegne af virksomheder. Vi behersker alle former for nedrivning og udfører opgaver på hele Sjælland.

Med os får du en samarbejdspartner der kan håndtere alle aspekter af nedrivningsarbejdet fra den indledende nedrivning til bortskaffelse af affald. Læs mere om, hvorfor du bør vælge os som din samarbejdspartner.

Celero: Eksperter i store og små nedrivningsprojekter

Du kan trygt overlade dit nedrivningsprojekt til Celero. Vi råder over nogle af landets dygtigste medarbejdere, det nyeste udstyr og masser af erfaring på området. Vi er eksperter i alle former for nedrivning herunder totalnedrivning, indvendig nedrivning og specialnedrivning.

Vores totalnedrivninger foretages som selektiv nedrivning. Det vil sige, at vi hele vejen igennem processen har fokus på at frasortere eventuelle giftige stoffer og materialer som bly, PCB og asbest samt på at genbruge så stor en andel af byggematerialerne som muligt. Vi er således eksperter i selektiv nedrivning.

Specialnedrivning foretages når der er behov for det. Der kan være mange grunde til, at en nedrivningsopgave er særligt krævende. Det kan både være, hvis en bygning ligger tæt på andre bygninger, herunder særligt fredede bygninger, eller hvis der er tale om en særlig konstruktion, som kræver en særlig fremgangsmåde.

Få en samarbejdspartner der kan løse alle opgaver

En af de store fordele ved at bruge Celero som dit nedrivningsselskab er, at vi kan trække på vores store netværk. Vi har både Jensen Gruppen og Clausens Service i ryggen, hvilket giver os adgang til en lang række virksomheder med forskellige kompetencer. Samlet set har vi mere end 1.200 dygtige medarbejdere at trække på, særligt inden for nedrivning.

Derudover har vi adgang til det nyeste maskineri og udstyr, og vi er således den oplagte B2B-partner. Med vores mange ressourcer kan du roligt overlade alle aspekterne af nedrivningsarbejdet til os – alt fra opsætning af byggeplads til selve nedrivningen og bortskaffelsen af byggeaffaldet.

Når du samarbejder med os, har du derfor kun en stakeholder at holde styr på. På den måde håber vi at kunne skabe en god oplevelse for alle parter, med fuld gennemsigtig. Vores udstyr er også altid af den bedste kvalitet, hvilket giver os de bedste arbejdsbetingelser.

Vi stiller samtidig store krav til vores medarbejdere, så vi er sikre på, at vi har alle de rette kompetencer i virksomheden.

Vi dækker hele Sjælland

’Celero’ betyder oprindeligt at kunne handle hurtigt, og derfor ligger det i vores DNA, at være hurtig til at rykke ud og ikke mindst at omstille os.

Til dagligt holder vi til i Lynge i Nordsjælland. Men uanset hvor dit projekt måtte befinde sig, så kan vi hurtigt rykke ud og væres til stede, hvor du har brug for det. Vi udfører selvfølgelig nedrivningsprojekter og miljøsaneringer på hele Sjælland fra København i øst til Kalundborg i vest eller til Nykøbing Falster i syd. For os er afstand aldrig et problem.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud