Asbestsanering med Celero

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

 Hos Celero er vi eksperter i alle former for asbestsanering Vi er en pålidelig og professionel B2B-partner, og søger du en samarbejdspartner til asbestsanering, er vi de rette at gå til. På denne side kan du læse meget mere om, hvorfor du bør vælge os som din samarbejdspartner.

Asbest er stadig et stort problem i mange danske bygninger

Asbest er et af de giftigste stoffer man kan komme i nærheden af. Dog var man ikke klar over dette tidligere, hvorfor asbest blev brugt i langt størstedelen af alt byggeri i Danmark i 1960’erne og 1970’erne hvor en stor del af de moderne bygninger herhjemme blev bygget.

Grunden til at asbest var så udbredt at bruge, var at det var rigtigt godt i forhold til at sikre en høj varmeisolering. Derudover har asbest en god ildfasthed, hvilket er en fordel, hvis der skulle udbryde brand i en bygning.

Dog gik det op for myndighederne rundt om i verden, at det var skadeligt at arbejde med asbest i starten af 1980’erne. Herefter blev det forbudt at producere eternittagplader med asbest. Det farlige ved asbest er det støv, som det skaber.

Asbeststøv sætter sig i lungerne og kan ikke komme væk igen, når først man er blevet inficeret med det. I værste fald kan dette føre til kræft i både lungehinderne og lungerne som helhed.

På grund af den store byggeaktivitet i Danmark i 1960’erne og 1970’erne er der stadig mange bygninger som indeholder asbestholdige materialer i form af både asbest, pcb og bly som skal bortskaffes i tilfælde af renoveringer, saneringer og nedrivninger. Og det er her Celero kommer ind i billedet.

Sådan arbejder vi med asbestsanering

Hos Celero går vi til hver en opgave med udpræget professionalisme, og vi sørger naturligvis for at gribe asbestsaneringen an på den mest hensigtsmæssige måde, både når det gælder miljø, naboer og de medarbejdere, der er involverede i projektet. Du kan altså være sikker på, at asbestsaneringen forløber planmæssigt og under ordnede forhold med os på projektet. For os er det afgørende at når vi lover noget, så er vi til at stole på.

Derudover følger til enhver tid de gældende regler og love for asbestsanering og udfører opgaven med respekt for det sundhedsfarlige stof, vi har med at gøre.

Vi arbejder altid for at sikre vores medarbejdere de bedste og tryggeste rammer at arbejde i. Samtidig skræddersyr vi løsningen til det specifikke tilfælde, så saneringen sker på den måde, der giver mest mening i henhold til det konkrete projekt. Der kan være mange variabler, når man arbejder med asbestsanering, og her ønsker vi både at være en åben og fleksibel samarbejdspartner. 

Hurtig og effektiv asbestsanering

Hos Celero er vi så heldige at kunne trække på mere end 1.200 kompetente medarbejdere fordelt over hele landet. Vi har både Jensen Gruppen og Clausens Service i ryggen, og det betyder, at vi har adgang til en lang række forskellige virksomheder med forskellige kompetencer – herunder asbestsanering. Vores store netværk betyder, at vi har en kort responstid, og at vi ikke er afhængige af en tredjepart.

Foruden at vores netværk giver os adgang til dygtig arbejdskraft i hele landet, giver det os også adgang til de nyeste maskiner og redskaber. Asbestsaneringen sker således altid på hensigtsmæssig vis med os som samarbejdspartner, og du kan nyde godt af det store netværk af selskaber, vi har at trække på.

Vi kan hjælpe med asbestsanering i hele landet

Takket være vores store netværk, er vi desuden i stand til at udføre opgaver med asbestsanering over hele landet. Så lad dig ikke narre af vores adresse. Selvom vi har base i Lynge i det Nordsjælland, så kan vi hurtigt rykke ud til opgaver hvorhen der måtte være et behov for det. Vi påtager os derfor gerne opgaver i både Sjælland, på Fyn og ikke mindst i Jylland.

Asbestsanering i sikre rammer

Asbest er som bekendt sundhedsskadeligt, og derfor er det også tricky at arbejde med. I forbindelse med asbestsanering er man således nødsaget til at tage en lang række forholdsregler for at sikre, at hverken medarbejdere, naboer til det pågældende byggeri eller det omgivende miljø bliver påvirket på negativ vis.

Hos Celero sikrer vi naturligvis altid, at asbestsaneringen forløber hensigtsmæssigt og under de rette forhold. Det betyder blandt andet, at vi sørger for optimal afskærmning af byggeriet og korrekt værneudstyr til medarbejderne. Asbesten bortskaffes korrekt ved indlevering til godkendte modtagestationer, der kan håndtere det farlige materiale. Kort sagt klarer vi asbestsaneringen lige efter bogen, og vi gør det hurtigt og effektivt.

Få en samarbejdspartner der kan stå for hele asbestsaneringen

En af de ting der gør os unikke inden for miljøsanering, er at vi ønsker at tage os af hele processen fra start til slut. Det vil sige, at du ikke behøver flere stakeholderes end os, hvis du ønsker at vi skal stå for asbestsaneringen.

Vi klarer alt fra den indledende screening til fjernelse og ikke mindst bortskaffelse af asbest. På den måde kan vi både arbejde mere effektivt og gøre det mere enkelt at være kunde hos os. For dig som entreprenør betyder det, at du kun skal ringe til en person for at få svar på dine spørgsmål. På den måde ønsker vi at gøre det nemmere og mere gennemsigtigt at få foretaget asbestsanering.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud