Damage control

Vi dækker hele Sjælland

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i damage control. Vi kan hjælpe med at inddæmme og udbedre alle typer skader og sikre, at du hurtigt kan komme tilbage til din velkendte hverdag. På denne side kan du læse meget mere om, hvordan vi arbejder med damage control.

Hvad er damage control?

Damage control er et begreb der bruges inden for flere brancher. Inden for skadeservice beskriver ’damage control’ processen med at identificere og inddæmme umiddelbare skader som er opstået på grund af eksempelvis brandskader, vandskader, indbrud eller lignende.

Vi kan udbedre både små og store skader

Skadeshåndtering og skadeservice er meget alsidigt. Hos Celero er vi eksperter i alle former for damage control, hvilket betyder, at vi kan hjælpe med at afgrænse og udbedre alle slags skader. Nogle af de mest udbredte skader vi kan hjælpe med at inddæmme er:

Sådan arbejder vi med damage control

Når vi arbejder med skadeshåndtering, er det vigtigste altid at få identificeret og inddæmmet de umiddelbare skader. Et eksempel på dette kan være at sikre, at et tag dækkes korrekt til efter en stormskade. På den måde kan vi minimere risikoen for at der opstår følgeskader såsom fugtskader eller at der opstår skimmelsvamp, hvis store mængder regnvand har haft mulighed for at sive ind igennem taget.  

Derudover hjælper vi naturligvis også med udbedringen af de aktuelle skader. Dette kan bestå af at affugte en bygning eller et rum efter en vandskade ligesom det kan bestå af korrekt tildækning af et tag med løse tagplader.

Uanset hvilken skade der er tale om, er det afgørende at man kan rykke hurtigt ud til en given situation. Når det kommer til skadeshåndtering, tæller hvert et minut, hvis man ønsker at minimere eventuelle følgeskader.

Vi hjælper også med de praktiske opgaver i forbindelse med damage control

Udover at hjælpe med at få begrænset skaderne på din ejendom, så hjælper vi dig også gerne med alt det praktiske i forbindelse arbejdet. Vi kan blandt andet hjælpe med at kordinere og formidle kontakt til dit forsikringsselskab samt til de håndværkere og øvrige fagfolk, der skal hjælpe med genopbygningsarbejdet.

Med os kan du altid være sikker på at få den bedste service og vejledning.

Vores fagfolk har mange års erfaring inden for deres felt, og derfor er det næppe et spørgsmål som de ikke kan give dig et godt svar på.

Vi dækker hele Danmark

Som en af de eneste skadesservicevirksomheder dækker vi hele Danmark fra Sjælland og hovedstadsområdet til Nordjylland. Det betyder, at uanset hvor i landet uheldet måtte være ude, kan vi være fremme inden for kort tid.

Samlet set råder vi over mere end 1200 dygtige medarbejdere over hele landet. Vores medarbejdere besidder en bred vifte af specialiserede kompetencer, som gør os i stand til at varetage store og ofte komplicerede projekter med relation til både skadeservice og nedrivning.

Derudover anvender vi udelukkende det nyeste udstyr på markedet, så vi kan levere det bedste resultat for vores kunder. Vi vægter ligeledes uddannelse højt, hvorfor vi altid sørger for, at alle vores medarbejdere løbende videreuddannes, så de har den seneste nye viden inden for deres felt.

 Dette giver dig den store fordel, da det betyder, at du ikke behøver at engagere flere forskellige stakeholders i forbindelse med dit projekt. Du skal kun ringe til et telefonnummer for at få en status på dit projekt.

Med os får du – både som privatperson og forsikringsselskab – en samarbejdspartner, der kan løfte alle tænkelige opgaver i forbindelse med skadeservice.