Vand- og fugtskader

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i håndtering og udbedring af vand- og fugtskader. Vi løser alle opgaver og agerer naturligt bindeled imellem din virksomhed og dit forsikringsselskab. På denne side kan du læse meget mere om, hvordan vi håndterer vand- og fugtskader.

Vandskader kan skabe store problemer

Vandskader kan være nogle af de mest alvorlige skader, der rammer både private og virksomheder. Vandskader kan opstå på flere måder. Nogle af de typiske årsager til vandskader skyldes gamle vandrør, der er blevet utætte eller sprænger. Dette er særligt et stort problem, hvis man har indvendige rør, der er gemt inde i væggen eller bag paneler.

Andre årsager til vandskader er oversvømmelser eller en følgevirkning af en brandslukning. I tilfælde af brand, vil der næsten altid opstå følgeskader i form af fugt- og vandskader.  Uanset hvad årsagen er til din vandskade, er det afgørende hurtigt at få skaden identificeret, inddæmmet og ikke mindst udbedret. Sidst men ikke mindst kan vandskader også opstå som en følge af en stormskade, der har revet tagplader løst, hvilket gør det muligt for vand at sive ind via taget. 

Hurtig og effektiv udbedring af vandskader

Hos Celero er vi eksperter i at håndtere vandskader på vegne af virksomheder. Vi er en full-service skadesservice virksomhed, der står klar til at hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Ligesom med andre store skader er det vigtigt at handle hurtigt for at modvirke yderligere skader.

I vores arbejde med vandskader kan vi blandt andet hjælpe med den indledende opsugning af vand til den efterfølgende affugtning af lokaler og rum til lugtsanering, rengøring og ikke mindst bortskaffelse af affald. At håndtere en større vandskade kan være yderst komplekst og kræver i mange tilfælde en bred vifte af både kompetencer og ikke mindst materiel.

Celero er en del af både Jensen Gruppen og Clausen Service, hvilket betyder, at vi råder vi over alt det nødvendige udstyr og mere end 1300 dygtige medarbejdere over hele landet, som sidder klar til at hjælpe dig med at udbedre din vandskade. Hos os finder du alle de kompetencer du skal bruge for at for at få et godt resultat. Fra vores hovedkvarter i Lynge i Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til din virksomhed i hele Danmark.

Vi er det naturlige bindeled imellem dig og dit forsikringsselskab

Det er ikke kun de praktiske opgaver vi genre vi hjælpe med. Vi ved, hvor svært det kan være at stå med en vandskade på hånden. Derfor hjælper vi også genre med de mange administrative opgaver, der følger med en vandskade.

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med en lang række af Danmarks største forsikringsselskaber, hvilket betyder, at vi også kan hjælpe med de administrative opgaver.

Vi kan blandt anet hjælpe med skadesanmeldelse, fremskaffelse og fremsende af alt den fornødne dokumentation, billedmateriale og rapporter. Ved at samarbejde med os kan du få ro i sindet og bruge din tid på det du er bedst til. Så klarer vi resten.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud