Skadeservice af brand- og sodskader

Vi dækker hele Sjælland

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

En ildebrand er en af de værste og mest omfattende typer af ulykker, man kan komme ud for som bolig- eller virksomhedsejer. En ildebrand vil altid forsage store skader både på en bygning ydre og ikke mindst på dets inventar. Hos Celero er vi eksperter i at udføre skadesservice i forbindelse med brand- og sodskader. På denne side kan du læse meget mere om, hvorfor du bør vælge netop os som din samarbejdspartner inden for skadeservice.

Ildebrande forsager altid store skader

En ildebrand er en af de værste og mest alvorlige ulykker man kan komme ud for.

Ild spreder sig hurtigt og når først flammerne for alvor får fat, kan det være svært at få dem under kontrol igen.

Ildebrande forsager både store skader på det indre inventar i en bygning og ikke mindst en bygnings facade. Derudover er der altid risikoen for, at en brand spreder sig og beskadiger flere bygninger, særligt i områder, hvor der er tæt bebyggelse. Ofte bliver bygninger totalskadet ved større ildebrande og må enten totalrenoveres eller i værste fald rives ned.

Dette har store personlige og økonomiske konsekvenser for alle involverede parter. Ved ildebrande i private hjem oplever folk at miste deres personlige ejendele – også ejendele der har stor affektionsmæssig værdi. Virksomheder kan omvendt opleve at deres vigtigste maskiner eller aktiver går tabt, hvilket gør, at virksomhedens produktion i værste fald går i stå.

Hvad kan du få hjælp til?

Hos Celero er vi eksperter i alle former for skadesservice – det gælder selvfølgelig også i forbindelse med brand- og sodskader. Vi tilbyder vi assistance i forbindelse med en lang række opgaver relateret til brandskader, herunder:

  • Sikring og afdækning af bygninger
  • Affugtning efter slukningsvand
  • Lugtsanering og behandling efter røgskader
  • Rensning, afhentning og renovering af skadet indbo
  • Genoprettelse af skadede bygninger
  • Genhusning af beboere og opbevaring af intakt indbo.
  • Rengøring efter brand

Ildebrande medfører altid følgeskader

Men selv hvis brandvæsnet er hurtigt fremme ved ulykkesstedet betyder det ikke at hverken du eller dine ejendele vide sig sikker. For hvis ikke ilden i sig selv forsager nok skade på din bygning eller dit inventar, så medfører slukningsarbejdet ofte en lang række følgeskader.

Slukningen af en ildebrand kan således ofte medføre:

Følgeskader som disse er lige så vigtige at få dæmmet op for i forbindelse med en ildebrand, da følgeskaderne har direkte indvirkning på hvor lang tid der vil gå, inden man igen kan tage en konkret bygning eller et konkret rum i brug igen. Hos Celero hjælper vi selvfølgelig også med udbedringen af alle tænkelige følgeskader efter en ildebrand.

Få en samarbejdspartner der rykker hurtigt ud

Vi ved af erfaring, hvor afgørende det er at rykke og arbejde hurtigt, når først skaden er sket.

Celero er latin og betyder ’at handle hurtigt’ så hvis der er noget, der er en del af vores DNA, så er det netop dette. Jo hurtigere vi kan være fremme på ulykkesstedet, jo større sandsynlighed er der for, at vi kan få minimeret eventuelle følgeskader, hvilket kan fremskynde oprydningsarbejdet og ikke mindst spare dit forsikringsselskabet for ekstra udgifter.

Vi hjælper også med alt det praktiske

Udover at hjælpe med at få begrænset skaderne på din ejendom, så hjælper vi dig også gerne med alt det praktiske i forbindelse med din brandskade. Vi kan blandt andet hjælpe med at kordinere og formidle kontakt til dit forsikringsselskab samt de håndværkere og øvrige fagfolk, der skal hjælpe med genopbygningsarbejdet. Med os kan du altid være sikker på at få en service fra øverste hylde. Vores fagfolk har mange års erfaring inden for deres felt, og derfor er det næppe et spørgsmål som de ikke kan give dig et godt svar på. 

Vi dækker hele Danmark – Fra København til Skagen

Som en af de eneste skadesservicevirksomheder dækker vi hele Danmark fra Sjælland og Hovedstadsområdet til Nordjylland. Det betyder, at uanset hvor i landet uheldet måtte være ude, kan vi være fremme inden for kort tid.

Samlet set råder vi over mere end 1200 dygtige medarbejdere over hele landet. Vores medarbejdere besidder en bred vifte af specialiserede kompetencer, som gør os i stand til at varetage store og ofte komplicerede projekter med relation til både skadeservice og nedrivning.

Derudover anvender vi udelukkende det nyeste udstyr på markedet, så vi kan levere det bedste resultat for vores kunder. Vi vægter ligeledes uddannelse højt, hvorfor vi altid sørger for, at alle vores medarbejdere løbende videreuddannes, så de har den seneste nye viden inden for deres felt.

 Dette giver dig den store fordel, da det betyder, at du ikke behøver at engagere flere forskellige stakeholders i forbindelse med dit projekt. Du skal kun ringe til et telefonnummer for at få en status på dit projekt.

Med os får du – både som privatperson og forsikringsselskab – en samarbejdspartner, der kan løfte alle tænkelige opgaver i forbindelse med skadeservice.