Landsdækkende skadeservicefirma

På hjemmebane i København

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Celero er et professionelt skadeservicefirma med hovedkontor i Lynge på Sjælland. Vi leverer landsdækkende skadeservice og kan udbedre alt fra vandskader, brandskader, stormskader, indbrudsskader og mange andre typer skader. Vores skadeservicefirma har alle de kompetencer, der skal til for et godt resultat.

Skadeservicefirma der dækker hele landet

Celero er et skadeservicefirma, der dækker hver en plet på Danmarkskortet. Vi har etablerede kontorer og mandskab på Sjælland, Fyn og i Jylland. Celero er blevet til en sammenkobling af de to store selskaber Clausen Service og Jensen Gruppen, hvis direktører i årevis har samarbejdet om forsikringsopgaver, nedrivning, miljøsanering og genopbygning. Med Celero har vi forenet erfaringen, værdierne og tilgangen, som Clausen Service er kendt for, med Jensen Gruppens skala, kapacitet og ekspertise inden for skadeservice, nedrivning, miljøsanering og genopbygning.

Hos Celero har vi derfor med Clausen Service og Jensen Gruppen i ryggen adgang til en lang række virksomheder og kompetencer over hele landet. Det betyder, at der er mere end 1200 dygtige medarbejdere over hele landet, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Vi er ikke afhængige af en tredjepart, og det sikrer effektivitet og hurtig responstid, uanset hvor og hvornår der er brug for vores hjælp. På denne side kan du læse mere om de mange fordele, der er ved at bruge Celero som din samarbejdspartner.

Hos Celero klarer vi enhver type skade – hurtigt

På latin betyder Celero “at handle hurtigt”, og det er præcis, hvad vi gør. Når først skaden er sket, er det altafgørende at handle hurtigt og effektivt. Vi har derfor kompetent mandskab over hele Danmark – klar til at rykke hurtigt ud til din virksomhed. Jo hurtigere vi kan begynde det akutte arbejde med at begrænse skaden, desto større er chancen for, at vi kan redde indbo og værdier. For privatpersoner kan det betyde, at effekter med stor affektionsværdi bliver reddet ud i god behold. For en virksomhed kan den hurtige håndtering af aktiver være med til at sikre virksomhedens overlevelse.

Vi kan ikke komme uden om, at skadeservice er en nødvendighed i ubehagelige situationer. Derfor gør vi hos Celero en stor indsats for at sikre, at forløbet – omstændighederne taget i betragtning – bliver så gnidningsfrit som muligt. Vi går til opgaven med en ordentlighed og respekt samt et ønske om at gøre processen så smertefri som muligt for alle involverede. Vi løfter opgaven fra A-Z med en ambition om at give kunden ro i maven. Vi sætter en ære i at kunden kan stole på, at vi leverer alle opgaver til tiden og til gennemskuelige priser.

Vi håndterer skadeservice fra start til slut

Celero rykker ud til skader opstået i forbindelse med brand, vandskader, stormskader, eksplosioner, olie- og kemikalieudslip, indbrud og hærværk. Vi håndterer hele forløbet fra skadesmodtagelse til dokumentation, udbedring, renovering og tilbagelevering af de genskabte værdier og indbo.

Første trin i skadeservicen er naturligvis det akutte skadestop, som handler om at bremse en skade, der er i færd med at blive værre. Vores medarbejdere rykker ud i hele landet døgnet rundt og med kort varsel. Vi er på pletten 24/7.

Når skaden er stoppet og identificeret, gælder det om at minimere og hindre ødelæggende følgevirkninger. Inventar bliver sorteret og opmagasineret i tæt dialog med skadelidte. I samarbejde med kunden vurderer vi, hvad der skal prioriteres, fx effekter af høj værdi eller effekter med affektionsværdi.

Vi sørger for, at der er styr på formalia i forbindelse med skadeservice. Vi opretter en sag i vores system og sørger for dokumentation og registrering. Vi tager løbende billeder og beskriver skaden og området grundigt.

Vi koordinerer naturligvis arbejdet med beredskab på stedet. Er der politi til stede, indleder vi et samarbejde med dem med henblik på at bevare eventuelle spor i tilfælde af brand, hærværk eller indbrud. Vi er således det naturlige bindeled mellem myndighederne, de skadesramte og forsikringsselskabet.

Celero kan også tilbyde at stå for den efterfølgende renovering af følgeskader på bygninger og inventar. Vores indsats omfatter affugtning, skimmelsanering, nedbrydning, oprydning, rengøring, løsøre renovering, opbevaring samt ud- og tilbageflytning.

Få en samarbejdspartner, der kan løse alle opgaver

En af de store fordele ved at bruge Celero er, at vi kan trække på vores store netværk af kompetencer inden for ikke blot skadeservice, men også alle former for nedrivning og miljøsanering. Det betyder i praksis, at du kun skal ringe til én person, hvis du vil have en status på dit projekt. På den måde håber vi at kunne skabe en god oplevelse for alle parter, med fuld gennemsigtighed.

I Celero har vi mere end 1300 dygtige medarbejdere at trække på. Vi kan med vores mange ressourcer udføre opgaver i hele landet. Derudover har vi adgang til det nyeste materiel og udstyr, og vi er således den oplagte B2B-partner.

Kontakt os i dag

Er en skade opstået akut og har du brug for skadesservice i København, så rykker vi hurtigt ud til dig og udbedrer skaden, så du ikke længere er generet af den. Så tøv ikke med at kontakte os, når uheldet er ude.

Vi anbefaler at du ringer til os på 70 70 73 53, så vi kan hjælpe dig så hurtig som mulig. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular nedenfor eller skrive til os på info@celero.dk