Skimmelsvampssanering med Celero

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero har vi mange års erfaring med alle former for miljøsanering, herunder skimmelsvampssanering. Vi kan tage os af alle dele af din skimmelsvampssanering fra identificering og fjernelse af skimmelsvampsholdige materialer til bortskaffelse og deponering. På denne side kan du læse meget mere om vores arbejde med skimmelsvampssanering.

Skimmelsvamp kan opstå i alle slags bygninger

Skimmelsvamp er i dag et af de mest udbredte problemer i både nye og gamle byggerier. Skimmelsvampe er en gruppe af svampe, som trives godt, når der er høje temperaturer, fugt og næring til stede. Næringen for skimmelsvampe kan komme fra organiske materialer, såsom byggematerialer, og fugt kan både komme både indefra og udefra.  Skimmelsvamp trives særligt godt på badeværelser med dårlig udluftning, samt i kældre. Skimmelsvamp kan også opstå i forbindelse med vandskader efter enten en brand eller en oversvømmelse.

Selvom skimmelsvamp ikke er farligt for din bolig, så er det afgørende, at det både forebygges så godt som muligt, samt identificeres og bekæmpes, hvis det er brudt ud, da skimmelsvamp kan være yderst skadeligt for ens helbred.

Hvis man udsættes for skimmelsvamp over længere tid, kan det blandt andet medføre irriterede slimhinder, hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.

I gamle bygninger skyldes fremkomsten af skimmelsvamp særligt dårlig udluftning, mens det i nyere byggerier omvendt oftest skyldes at diverse byggematerialer og selve bygningens konstruktioner ikke har været ordentligt beskyttet mod fugt underselve opførelsen.

Hurtig og effektiv fjernelse af skimmelsvamp

Hos Celero er vi eksperter i alle former for skimmelsvampssanering. Vi støder både på skimmelsvamp i bygninger i forbindelse med opgaver relateret til skadesservice, miljøsanering og ikke mindst nedrivning.

Uanset hvad årsagen er til, at din bygning er ramt af skimmelsvamp, kan vi hjælpe dig med at få de skimmelsvampsinficerede materialer taget ned, sorteret og bortskaffet hurtigt og effektivt. Vi udfører skimmelsvampssaneringer i hele landet, særligt på Sjælland og i København. Fra vores hovedkvarter i Lynge i Nordsjælland kan vi hurtigt rykke ud til din virksomhed og komme i gang med arbejdet.

Få en samarbejdspartner der klarer alle opgaver

Når du samarbejder med Celero får du i modsætning til mange andre steder en partner, der kan varetage alle opgaver relateret til fjernelse af skimmelsvamp.

Vi er en del af både Jensen Gruppen og Clausen Service, hvilket betyder, at vi råder over en bred vifte af kompetencer og materiel, som kan anvendes til at fjerne skimmelsvamp sikkert og forsvarligt. Samlet set råder vi over mere end 1200 dygtige medarbejdere i hele Danmark. Med os ved din side får du ikke brug for mere end en stakeholder til at sørge for, at dit projekt kommer til køre på skinner. På den måde bliver det langt mere overskueligt og lige til at komme igennem jeres projekt.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud