Miljøsanering med Celero

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

 Hos Celero er vi eksperter i alle former for miljøsanering. Vi er en pålidelig og professionel B2B-partner, og søger du en samarbejdspartner til sanering af farlige stoffer, er vi de rette at gå til. På denne side kan du læse meget mere om, hvorfor du bør vælge os som din samarbejdspartner.

Effektiv fjernelse af miljøfarlige stoffer

Der findes i dag mange ældre danske bygninger som indeholder elementer, der gemmer på farlige og giftige stoffer. Langt størstedelen af moderne bygninger i Danmark er bygget i 1960’erne og 1970’erne – eller før dette. I takt med at bygningsreglementeret er blevet ændret igennem årene for at sikre højere standarder og et bedre miljø og klima, skal der tages særlige forholdsregler, når gamle bygninger skal saneres eller rives ned.

Nogle af de typiske stoffer og materialer vi kan hjælpe med at fjerne inkluderer:

PCB-sanering

PCB er et af de giftigste stoffer der findes. I dag findes der stadig spor af PCB i blandt andet i vinduesfuger og ikke mindst termoruder, der stammer fra 1950-1970’erne. PCB skal håndteres med stor forsigtighed, og her har vi mange års erfaring med at få fjernet og deponeret PCB-holdige materialer forsvarligt.

Asbestsanering

Asbest er et andet meget giftigt materiale. Asbest kan findes mange steder, herunder i eternittagplader. Grunden til at asbest var så udbredt at bruge, var at det var rigtigt godt i forhold til at sikre en høj varmeisolering.

Derudover har asbest en god ildfasthed, hvilket er en fordel, hvis der skulle udbryde brand i en bygning. Problemet er dog, at asbeststøv sætter sig i lungerne og herefter kan det ikke komme væk igen. I værste fald kan dette føre til kræft i både lungehinderne og lungerne som helhed.

Blysanering

Bly har i mange år et hyppigt anvendt materiale i byggebranchen i Danmark igennem århundreder. I dag findes bly blandt andet i gamle termoruder, taginddækninger og pakninger i faldstammer og kloakrør.

Bly er dog utroligt giftigt og kan blandt andet påvirke nervesystemet, nyrerne og forplantningsevnen samt medføre kræft. Ved renoveringer og saneringer af bygninger er det derfor afgørende, at alle blyholdige materialer håndteres forsvarligt og deponeres korrekt.

Skimmelsvampssanering

Skimmelsvamp kan opstå alle steder hvor der er koldt og fugtigt. Skimmelsvamp opstår således ofte i kældre og ældre bygninger, hvor der ikke er ordentligt isoleret eller ikke findes en god ventilation. Skimmelsvamp opstår derfor ofte på badeværelser og ikke mindst i kældre.

Udsættelse for skimmelsvamp kan bidrage til at gøre en alvorligt syg. Dog er der mange der ikke oplever nogle symptomer ved udsættelse for skimmelsvamp, hvorfor det er ekstra vigtigt at sikre sig.

Få en samarbejdspartner der kan løse alle opgaver

En af de store fordele ved at bruge Celero er at vi kan trække på vores store netværk. Vi har både Jensen Gruppen og Clausens Service i ryggen, hvilket giver os adgang til en lang række virksomheder med forskellige kompetencer, herunder sanering af miljøfarlige stoffer, afskaffelse af giftigt affald og meget mere.

Samlet set har vi mere end 1.200 dygtige medarbejdere at trække på.

Derudover har vi adgang til det nyeste maskineri og udstyr, og vi er således den oplagte B2B-partner.

Med vores mange ressourcer kan du roligt overlade alle aspekterne af miljøsaneringen til os. Helt lavpraktisk betyder det, at du kun skal ringe til en person, hvis du vil have en status på dit projekt. Du har derfor kun en stakeholder at holde styr på. På den måde håber vi at kunne skabe en god oplevelse for alle parter, med fuld gennemsigtig.

Vi kan med vores mange ressourcer udføre opgaver i hele landet. Så lad dig ikke narre af vores adresse i Lynge. Vi kan hurtigt rykke ud til opgaver på både Sjælland, Fyn samt i hele Jylland.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud