Rengøring og affugtning efter brand

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Celero tilbyder professionel rengøring og affugtning efter brande i hele landet fra Sjælland og Hovedstadsområdet til Nordjylland. Det betyder, at uanset hvor i landet uheldet måtte være ude, kan vi være fremme inden for kort tid. Vi er eksperter i at udføre skadeservice i forbindelse med brand- og sodskader og tilbyder assistance til en lang række opgaver relateret til brandskader. Vi handler hurtigt og effektivt, og vi følger opgaven fra A-Z i samarbejde med beredskab, forsikringsselskab og andre fagfolk, hvis dette ønskes.

Vi minimerer omfanget af følgeskader efter brand

En ildebrand er en af de værste ulykker, man kan komme ud for som bolig- eller virksomhedsejer. En ildebrand vil altid forårsage store og omfattende skader både udvendigt og indvendigt på en bygning.

Selvom brandvæsnet er hurtigt fremme ved ulykkesstedet og får kontrol over flammerne, vil selve slukningsarbejdet ligeledes ofte medføre store følgeskader, såsom vandskader, særligt på inventaret.

Hos Celero er vi klar til at rykke ud til ulykkessteder i hele landet, så vi hurtigt og effektivt kan minimere omfanget af følgeskader. Vi hjælper blandt andet med den indledende opsugning af vand til den efterfølgende affugtning af lokaler samt lugtsanering, rengøring og ikke mindst bortskaffelse af affald. Her kan du læse om, hvordan vi håndterer affugtning og rengøring, som er en væsentlig del af skadeservice efter en brand.

Vi sørger for effektiv affugtning efter brand

Affugtning er et vigtigt element i enhver bekæmpelse af følgeskader i en bygning efter en brand. I forbindelse med brandslukningen vil der uundgåeligt komme tusinder af liter vand på gulve, vægge og lofter. Hvis fugten ikke fjernes i tide, kan der opstå store skader på huset som fx. skimmelsvamp.

Når først bygningen er sikret, afdækket og ryddet for indbo efter branden, vil næste skridt være at affugte og rengøre bygningen indvendig. Med vores kraftige affugtere sørger vi for udtørring af skaden, så der ikke opstår større skader efterfølgende. Affugtning foregår med en kondensaffugter eller adsorptionsaffugter, som effektivt bringer indeklimaet i huset tilbage på et normalt niveau. Både under og efter affugtning foretager Celero målinger af fugten, der rapporteres til forsikringsselskabet.

Professionel udbedring af fugtskader efter brand

Vi anbefaler at lade professionelle og erfarne folk tage hånd om opgaven med udbedring af fugtskader, så du er sikker på, at der ikke gemmer sig en vandskade i skjulte dele af bygningens konstruktion. Hvis en vandskade i en bygning ikke bliver tilstrækkeligt affugtet, skabes der et dårligt indeklima.

Det fugtige indeklima giver grobund for skimmelsvamp og forrådnelse, der både udgør en helbredsrisiko og forårsager lugtgener for de mennesker, som opholder sig i ejendommen. Fos os er affugtning ikke blot et spørgsmål om at fjerne vandet, men i endnu højere grad om at hjælpe dig videre, så du ikke ender med en endnu større katastrofe, end den du allerede står i.

Rengøring efter sodskader

Efter en brand er det ikke kun fugt og vand, der skal håndteres, men også sodskader. Sod er fyldt med skadelige partikler, som lugter, sviner og generer luftvejene. Derfor skal sodskader behandles med stor viden og erfaring. Bygning og inventar skal rengøres effektivt, så lugtgener og partikler fjernes hurtigst muligt. Det at håndtere en brandskade er yderst komplekst og kræver i mange tilfælde en bred vifte af kompetencer og ikke mindst materiel. Celero er en del af Clausen Service og Jensen Gruppen, hvilket betyder, at vi råder over alt det nødvendige udstyr og mere end 1300 dygtige medarbejdere over hele landet.

Vi hjælper også med alt det praktiske

Celero er en full-service skadeservicevirksomhed, der kan løfte alle tænkelige opgaver i forbindelse med en brand- og sodskader. Vi hjælper gerne med at koordinere og formidle kontakt til dit forsikringsselskab samt de håndværkere og øvrige fagfolk, der skal hjælpe med genopbygningsarbejdet. Vores fagfolk har mange års erfaring inden for deres felt, så du kan være tryg med os som samarbejdspartner.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud