Celero: Landsdækkende nedrivningsfirma

Vi dækker hele Danmark

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i nedrivninger af både små og store bygninger på vegne af virksomheder. Vi behersker alle former for nedrivning og udfører opgaver i hele landet.

Med os får du en samarbejdspartner der kan håndtere alle aspekter af nedrivningsarbejdet fra den indledende nedrivning til bortskaffelse af affald. Læs mere om, hvorfor du bør vælge os som din samarbejdspartner.

Nedrivningsfirma med stor erfaring

Med Celero ved din side får du gavn af en dygtig samarbejdspartner, der har erfaring fra både små og store nedrivningsprojekter for virksomheder. Langt størstedelen af større bygninger i dagens Danmark stammer fra byggeri der er lavet i 1960’erne og 1970’erne – eller endnu tidligere.

Og i takt med at der fortsat stilles større og større krav til hvordan bygninger skal opføres fra myndighedernes side, kombineret med en ny brugeradfærd hos forbrugerne, betyder det, at Danmark kommer til at opleve et stigende antal nedrivninger af ældre bygninger i de kommende år.

Hos Celero har vi både erfaring fra mindre nedrivningsopgaver hvilket kan være nedrivning af en enkelt bygning, samt fra større projekter, hvor en hel boligblok eller en større fabrikshal skal nedrives. Mange nedrivningsopgaver byder desuden på ekstra udfordringer.

Et typisk eksempel man kan opleve fra nedrivningsopgaver i de større byer, er den udforing der er ved at nedrive bygninger, der ligger tæt op ad en fredet bygning.  Her stilles der særlige krav til, at nedrivningen foretages på en sådan måde, at det ikke bringer de omkringliggende bygninger i fare. Derudover er der også stigende fokus på at genbruge mest muligt af de brugte byggematerialer, hvorfor selektiv nedrivning udgør en stadig større andel af vores nedrivningsopgaver. Vi udfører dog alle typer nedrivninger fra selektive nedrivninger til indvendige nedrivninger og totalnedrivninger

Få en samarbejdspartner der kan løse alle opgaver

En af de store fordele ved at bruge Celero er at vi kan trække på vores store netværk. Vi har både Jensen Gruppen og Clausens Service i ryggen, hvilket giver os adgang til en lang række virksomheder med forskellige kompetencer. Samlet set har vi mere end 1.200 dygtige medarbejdere at trække på, særligt inden for nedrivning. Dog er vi også eksperter på en lang række andre områder, herunder indenfor miljøsanering og skadesservice.

Derudover har vi adgang til det nyeste maskineri og udstyr, og vi er således den oplagte B2B-partner. Med vores mange ressourcer kan du roligt overlade alle aspekterne af nedrivningsarbejdet til os – alt fra opsætning af byggeplads til selve nedrivningen, miljøsanering og bortskaffelsen af byggeaffaldet.

Når du samarbejder med os, har du derfor kun en stakeholder at holde styr på. På den måde håber vi at kunne skabe en god oplevelse for alle parter, med fuld gennemsigtig. Vores udstyr er også altid af den bedste kvalitet, hvilket giver os de bedste arbejdsbetingelser.

Vi stiller samtidig store krav til vores medarbejdere, så vi er sikre på, at vi har alle de rette kompetencer i virksomheden.

Vi udfører nedrivning i hele Danmark

Takket være vores store netværk kan vi som et af få nedrivningsfirmaer på Sjælland og i Danmark der kan varetage nedrivningsopgaver over hele landet. Så selvom vores adresse er i Lynge i Nordsjælland, og vi primært er at finde på Sjælland, så kan vi stadig rykke ud til opgaver over hele landet. Vi udfører dog ikke nedrivninger af enkelthuse. 

Mange af de største nedrivningsprojekter, vi har deltaget i har ligeledes været i nogle af landets største byer som København, Aarhus, Odense og ikke mindst Aalborg.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud