Brand Grøndals Parkvej, Vanløse

Efter en historisk stor brand i Vanløse, der startede fredag d. 25 marts 2022, som helt katastrofalt ramte op mod 100 beboere, blev Celero Danmark ApS kaldt ud for at assistere beredskabsstyrelsen og Polygon Danmark mod nedstyrtning og sammenstyrtningsfare. 

Grundet de massive ødelæggelser branden havde foresaget, var risikoen for nedstyrtning og sammenstyrtningsfare stor, og derfor var det desværre nødvendigt, at rive store dele af bygningerne ned.

Celero Danmark ApS koordinerede hele den akutte nedrivning og bortskaffelsen af affaldet, så det foregik med høj sikkerhed.

Når vi rykker ud til sager med så stort omfang, benytter vi altid vores kræfter i koncernen, og i denne situation, var vi i tæt samarbejde med  J. Jensen A/S  som er en del af vores koncern. Grundet denne store kapacitet, kan vi stille med al det nødvendige, som i dette tilfælde spændte over store entreprenørmaskiner, containere og mandskab, alt sammen med omgående levering.

Det var selvfølgelig meget vigtigt for Celero Danmark ApS at stå til rådighed på pladsen, for både beredskabet og vores tætte samarbejdspartnere Polygon Danmark så vi sammen kunne gøre Godthåbsvej og Grøndals parkvej sikker at færdes på igen.