Asbestsanering på Sjælland

Vi dækker hele Sjælland

+1300 medarbejdere

Eksperter i nedrivning

Vi klarer alle opgaver

Hos Celero er vi eksperter i asbestsanering. Vi er bosiddende i Nordsjælland og kan i løbet af kort tid være fremme på din adresse og hjælpe dig med at blive fri for miljøskadelige stoffer. På denne side kan du læse mere om, hvordan vi arbejder med miljøsanering.

Rigtig mange bygninger indeholder stadig miljøfarlige stoffer

Der findes i dag stadig mange bygninger i Danmark, herunder særligt på Sjælland, der indeholder miljøfarlige stoffer som asbest, PCB og bly. De fleste bygninger i Danmark er blevet opført i flere etaper fra 1850 og frem til i dag. Særligt omkring 1950-1960 var der stor byggeaktivitet i på Sjælland, særligt i København. Dengang var man dog ikke klar over, hvilke sundhedsskadelige konsekvenser brugen af asbestholdige og PCB-holdige byggematerialer kunne have.

Dette fandt man først ud af op igennem 1970’erne, hvorefter man ophørte med at anvende disse materialer i moderne byggerier. På grund af den store byggeaktivitet forud for denne beslutning, findes der således mange bygninger som i fremtiden skal miljøsaneres. Det udføres både i forbindelse med ombygninger, renoveringer eller nedrivninger af bygninger.

Stor erfaring med miljøsanering på hele Sjælland

Hos Celero har vi stort erfaring med miljøsaneringer på hele Sjælland. Vi har udført miljøsaneringer af både små og store virksomheder på Sjælland. Vi har særligt stor erfaring fra København, hvor byggeaktiviteten historisk har været størst og mest fremtrædende.

Vi er selv bosiddende i Lynge i Nordsjælland, hvorfor vi hurtigt kan rykke ud til enhver virksomhed inden for kort tid. Vi råder selv over vores eget udstyr og egen vognpark, hvilket gør, at vi har alt hvad vi skal bruge lige ved hånden.

Få en samarbejdspartner der klarer alle opgaver

Når du samarbejder med Celero får du i modsætning til mange andre steder en partner, der kan varetage alle opgaver relateret til miljøsanering. 

Vi er en del af både Jensen Gruppen og Clausen Service, hvilket betyder, at vi råder over en bred vifte af kompetencer og materiel, som kan anvendes til at fjerne miljøfarlige stoffer sikkert og forsvarligt. Vi laver både miljøsaneringer i forlængelse af nedrivningsopgaver og i forlængelse af vores skadesservice opgaver på Sjælland. Efter større brand- og vandskader er der ofte behov for at lave en større miljøsanering af et givent område, før det kan tages i brug igen.

Samlet set råder vi over mere end 1200 dygtige medarbejdere i hele Danmark. Med os ved din side får du ikke brug for mere end en stakeholder til at sørge for, at dit projekt kommer til køre på skinner. Det gør det både nemt og overskueligt at komme igennem et større projekt som en miljøsanering kan være.

Kontakt os i dag

Hvis du er bange for, at er miljøskadelige stoffer som asbest, bly eller PCB i din bygning, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, ring til os på 70 70 73 53 eller skriv til os på info@celero.dk, så finder vi hurtigt en løsning på dit problem. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud